Життя у компанії Reining

Життя у компанії Reining

Хочете працювати в Reining? Залиште свої дані і ми зв'яжемося з вами якомога швидше. --

Кар’єра водія вантажівки – це набагато більше, ніж просто водіння сорокатонної вантажівки. Це перш за все робота у команді, у компанії, націлена на найкращий результат, за який Ви отримуєте відповідну винагороду. Петрика Рачіта – один з наших водіїв. Він почав працювати в Reining п’ять років тому, і це його історія.

Порядок подачі заявки – від А до Я
Кроки, які вам потрібно зробити від знайомства з вакансією до дійсної роботи, досить невеликі. Можливо, протягом 48 годин Ви вже будете за кермом. І саме так було з Петриком. «П’ять років тому я побачив у соціальних мережах оголошення про роботу в Reining. Без жодних вагань подав заявку. Мене запросили на співбесіду, і через пару днів я сів на літак до Німеччини. Через сім днів я їхав на своїй вантажівці через Францію, Бельгію та Нідерланди».

Звісно, що це був швидкий старт. Й не всі водії готові до цього. Тому ми проводимо багато випробуавань і тестів, щоб переконатися, що наші нові водії дійсно майстри свого класу. Reining пропонує багато різноманітних навчальних програм, тому кожен водій знайде щось нове для себе й зможе підвищити свій професійний рівень. Для Петрика робота в Reining знаменувала нову еру: «Я став професійним водієм міжнародного рівня. Раніше я працював у Deutsche Post, що доволі вузькоспеціалізована робота. І з Reining у мене є набагато більше можливостей, ніж просто водіння автомобіля». Петрика також є журналістом-фрілансером, і його кар’єру в Reining можна чудово поєднувати з журналістською діяльністю. «Для мене дуже важлива гнучкість. І, на щастя, Reining — гнучкий роботодавець, і багато колег поділяють таку думку».

Перший контакт
Коли Петрика вийшов з літака, його вже чекав колега з Reining. Цей співробітник також стане його наставником. Петрика привезли туди, де офіційно почалося його життя як водія вантажівки. «Усі мої колеги були дуже приємними та корисними. Вони зробили все можливе, щоб розповісти мені все про роботу та щоб я почувався комфортно. Довго бути далеко від дому може бути складним завданням, але в Reining ми – сім’я, яка намагається зробити все якнайкраще». У Рейнінгу є багато різних місць, де водії можуть зупинитися, щоб скористатися своїми довгими вихідними. «Ці місця — наші будинки далеко від дому. Ми зустрічаємося один з одним, проводимо час разом і дізнаємося один про одного і нашу культуру. Вихідні дуже цікаві.

Робота та можливості працевлаштування
Reining пропонує роботу, де ви їздите на багатьох фіксованих маршрутах. Петрика пояснює: «Довгі та короткі дистанції добре збалансовані, і робота має одну велику перевагу: багато перерв. У моїй вантажівці завжди є велосипед або електроскутер, тож я можу вийти та відвідати прекрасні міста та села, в які я заїжджаю. Від Марселя до Гронінгена. Я знайомлюся з історією і бачу дивовижні краєвиди.

Робота в Reining
«Reining – чудовий роботодавець», – каже нам Петрісія. Зарплата від середньої до високої, робочий час може бути важким, але графік може бути дуже гнучким. А завдяки безлічі різних місць навколо Голландії та Німеччини у вас є можливість відпочити, готувати, прибирати та спати. Вантажівки пристойні, всі ремонти виконує компанія. Загалом я дуже радий працювати в Reining. Я отримую можливість постійно вчитися новому, можу виконувати свою роботу так, як треба, і зустрічаю багато нових друзів. Хто цього не хоче?»

Чи захопила Вас історія Петрика? І чи готові ви також почати в Reining? Не чекайте і заповніть контактну форму нижче або надішліть нам своє резюме на jobs@reining.eu