Customer Service Representative Transport

Wat ga je doen?

Ga jij de uitdaging aan om voor onze klanten de transporten te coördineren?  Jij bent de cruciale schakel in het dagelijks contact tussen jouw klanten en je collega’s binnen de afdeling transportplanning. Jij maakt het verschil voor onze klanten. Of het nu gaat om dagelijkse transportactiviteiten of speciale vraagstukken, met jouw klantvriendelijke en open instelling zorg jij ervoor dat de gemaakte afspraken met klanten worden nagekomen. 

Binnen Reining kennen we regioteams. Jij gaat werken binnen een van de twee DACH-regioteams. Samen met de Sales & accountmanagers, de order en follow-up planners werk je voor toonaangevende Duitse klanten. De Sales & Accountmanagers maken lange termijn afspraken met de klanten, waar jij vervolgens mee aan de slag gaat om daar dagelijkse invulling aan te geven. Jij bewaakt de gang van zaken en communiceert hierover met de klanten.  Ook signaleer je nieuwe kansen en help je Reining te groeien binnen de Duitse markt.  

Wat breng je mee? 

  • Bij voorkeur een HBO opleiding, bijvoorbeeld richting commercie 
  • “Native German speaker”, maar ook Engels
  • Een klantgerichte, commerciële en proactieve houding 
  • Ervaring in de transportmarkt is prettig maar geen must
  • Je kunt snel schakelen en bent besluitvaardig 
  • Teamplayer

Wat bieden we jou?

Een internationale werkomgeving met voldoende uitdaging, ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen. Verder bieden we:

  • Een leuk internationaal team
  • Passend salaris
  • Goede secondaire arbeidsvoorwaarden

Reining Transport 

Reining is een internationaal opererende logistieke dienstverlener gespecialiseerd in volume transport. Dagelijks zijn circa 350 trucks onderweg in delen van Europa. Ons werkgebied is vooral de Benelux, Noord- en Oost Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Italië. Ons hoofdkantoor staat in Kolham (net buiten de stad Groningen), daarnaast hebben we vier andere kantoren in Duitsland en Hongarije. Met ruim 500 collega’s verwerken we jaarlijks 100.000 transportorders. Klanten en medewerkers waarderen Reining vanwege de betrouwbaarheid en transparantie. Lijnen zijn kort. Er zijn geen onnodige managementlagen. Medewerkers hebben veel vrijheid om zelf invulling te geven aan hun functie en ondernemerschap wordt gewaardeerd. Kijk ook op www.reining.eu voor meer informatie.

Interesse? Stuur een bericht en je Curriculum Vitae naar jobs@reining.eu of bel met Peter van der Wielen 0598-343333

Geïnteresseerd om bij Reining te werken? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.